ΑΘΗΝΑ:

Στον απόηχο του καλοκαιριού

Αρχική / Στον απόηχο του καλοκαιριού

Health & Beauty

Το καλοκαίρι πέρασε και το δέρμα μας χρειάζεται φροντίδα για να προετοιμαστεί για το χειμώνα, αφήνοντας πίσω του τη «σκληρή» μάχη με τον ήλιο και τη θάλασσα.

Τώρα είναι η εποχή για:

  • Ενυδάτωση του δέρματος όλου του σώματος και ειδικότερα του προσώπου, ντεκολτέ και χεριών με μεσοθεραπεία υαλουρονικού και βιταμινών και ειδικά θρεπτικά προϊόντα περιποίησης –σωστά επιλεγμένα από το δερματολόγο σας, ανάλογα με τις ανάγκες σας.
  • Εξάλειψη των χρωματικών «λεκέδων» και της τραχύτητας της επιδερμίδας με επιλογή σωστού συνδιασμού αριθμού peelings για λάμψη και χρωματική ομοιομορφία.
  • Καθώς το μαύρισμα θα “φθίνει”, είναι η ώρα για συστηματική και αποτελεσματική αποτρίχωση με laser, προκειμένου να εκμεταλλευτείτε το χειμερινό διάστημα για μόνιμο αποτέλεσμα, χωρίς κίνδυνο αλληλεπίδρασης με τον ήλιο.
  • Έλεγχος σπίλων και μελαγχρωματικών βλαβών μετά την έκθεση στον καλοκαιρινό ήλιο. Αν δεν έχετε πραγματοποιήσει ακόμα τον ετήσιο προληπτικό έλεγχο σπίλων που συστήνεται σε όλους τους ενήλικές, τώρα είναι κατάλληλος ο χρόνος.
  • θεραπείες ακμής, καθώς είναι η καταλληλότερη περίοδος να συμβουλευτείτε το δερματολόγο σας, για το ενδεχόμενο εφαρμογής θεραπείων, αγωγής από του στόματος και τοπικής περιποίησης.
  • Να διαχειριστείτε τυχόν τοπικές ατέλειες από τις «ατασθαλίες» του καλοκαιριού με παραπανίσια κιλά, με θεραπεία κρυολιπόλυσης, διατροφολογικής συμβουλής και έναρξη συστηματικής άσκησης.
  • Να προφυλάξετε την υγεία σας με έλεγχο για τα αφροδίσια νοσήματα από το δερματολόγο σας, ιδίως να ήταν έστω και λίγο «άτακτο» το καλοκαίρι.

 

Περιποιηθείτε το δέρμα σας, εμπιστευθείτε την υγεία του σε εξειδικευμένους Δερματολογους- Αφροδισιολόγους, χωρίς πειραματισμούς και……το φθινόπωρο θα είναι καλό!

Start typing and press Enter to search