ΑΘΗΝΑ:

Χημικό Peeling

Αρχική / Αντιγήρανση

Χημικό πήλινγκ χωρίς ερεθισμούς!
Ενδύκνειται για:

-Βαθύς καθαρισμός και απομάκρυνση νεκρών κυττάρων
-Θαμπό, κουρασμένο δέρμα
-Ρύθμιση λιπαρότητας, διατεταμένοι πόροι δέρματος
-Ανανέωση και πρόληψη της γήρανσης του δέρματος
-Βελτίωση των ρυτίδων του δέρματος που έχουν ήδη δημιουργηθεί με την πάροδο του χρόνου και λόγω φωτογήρανσης
-Μέλασμα, πανάδες
-Ενεργός ακμή, ατροφικές ουλές ακμής
 
Η βελτίωση στην εμφάνιση του γηρασμένου δέρματος οφείλεται στην απολεπιστική δράση που ασκείται στο επίπεδο της επιδερμίδας καθώς και στον τραυματισμό του δέρματος που επάγει μία απόκριση επούλωσης με συνέπεια τη διέγερση των ινοβλαστών και την επακόλουθη σύνθεση κολλαγόνου και την αναδιάταξή του με παράλληλη πορεία των ινιδίων. Η βελτίωση συνεχίζεται και τους επόμενους μήνες μετά το peeling)

Χημικό Peeling, η αποτελεσματική θεραπεία με άμεσα αποτελέσματα! Η ανάπλαση του δέρματος με τη χρήση ειδικών χημικών ουσιών, προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες ακόμη και του πιο απαιτητικού τύπου δέρματος, βελτιώνοντας την υφή του και χαρίζοντας πιο ξεκούραστη και νεανική όψη. Η Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος Δρ. Αργυρώ Παπαδοπούλου τονίζει “η ανεξέλεγκτη έκθεση στον ήλιο, οι απαιτήσεις και το άγχος της καθημερινότητας, καθώς και οι “κακές” μας συνήθειες αφήνουν το αποτύπωμά τους στην επιδερμίδα μας, κάνοντάς τη να φαίνεται θαμπή και κουρασμένη, ενώ το Χημικό Peeling αποτελούν ιδανική θεραπεία για την ανανέωση και λάμψη στο πρόσωπο”.

Η εφαρμογή και η προετοιμασία για το χημικό peeling παίχουν σημαντικό ρόλο στην αποτελεσματικότητα. Τα προϊόντα και η συνεχής παρακολούθηση από τον δερματολόγο σε όλη την διάρκεια της θεραπείας είναι επίσης σημαντική.

Start typing and press Enter to search